Kağızman Kazım Karabekir Anaokulu
ŞAHİNDERE MAH. 214 SK. OKUL BLOK NO 2/8 KAĞIZMAN / KARS

VİZYON

Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek. Okul Öncesi eğitimi eğitimin önemli basamağı haline getirmek. Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyada uyum sağlayabilecek bireyler olarak yetiştirmek. Alanımızda örnek gösterilen bir kurum olabilmek

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, yurt ve bayrak sevgisi olan, gelişmeye açık manevi ve kültürel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. Cocukarın bireysel farklılıkları dikkate alan eğitim anlayışını benimsemek. Rahat,güvenli, huzurlu, ilgi çekici uyarıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek kendisine ve çevresine saygılı, yaşama bağlı mutlu bireyler yetiştirmek. Cocukların yaparak, yaşayarak, kendini baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri eğitim ortamı hazırlamak. Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuk için, çocuklarla birlikte, çocuklardan yana kullanmak.

Öğretim Şekli :Örgün

Örgün

8:30 - 13.30

Okulumuz ilçe Merkezinde olup İl Merkezine Uzaklığı 70 km dir.

KAĞIZMAN/KARS